GILLETTE SERIES HAB 200ml revitalizáló zöld tea

Kód: 4769
1 500 Ft 1 181 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyúlékony: Gyúlékony
Célja: Minden típus

GILLETTE SOROZAT védő borotvahab allantoin tartalommal a fokozott védelemért és extra kényelemért, amelyre az egészséges megjelenésű bőrhöz szüksége van.

  • Gazdag összetétele segít megvédeni a bőrt borotválkozás közben
  • A kenőanyagok biztosítják a borotva sima siklását a bőrön
  • Hidratálja és puhítja a szakállt , megkönnyítve a borotválkozást
  • Mandulaolajat tartalmaz
Használat

Használat előtt rázza fel. Vigyen fel megfelelő mennyiségű terméket a megnedvesített arcra és nyakra. Körkörös mozdulatokkal egyenletesen eloszlatjuk, amíg hab nem képződik. Felhordáskor tartsa függőlegesen a tartályt. Borotválkozás után alaposan öblítse le.

Értesítés

A Gillette cég 1895-ös alapítása óta borotvák és tartozékaik gyártásával foglalkozik. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bemutatta az első borotvát, amely új eldobható pengét használt, és a termék több mint 30 évig a piacon maradt. 1938-ban váltotta fel a továbbfejlesztett Sheraton modell, ami nagyban leegyszerűsítette a használt borotvapenge cseréjét egy újjal. Azóta a Gillette folyamatosan fejleszti borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, amelyeknek egyetlen célja, a tökéletes borotválkozás. 2005-ben a Gillette-et megvásárolta a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ legnagyobb test- és otthonápolási termékeket gyártó cége.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borotvahabok és szappanok
Súly: 0.31 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: