Gillette Venus Smooth 4 db

Kód: 63153
3 940 Ft 3 102 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Gillette Venus Smooth női borotvacsere fejek az első 3 pengés fejek, amelyeket nők számára terveztek. 3 pengéjük van, amelyek követik a test íveit, amelyek körül védőpárnák találhatók, amelyek kisimítják a bőrt. Sima és tiszta borotválkozást biztosítanak 1 mozdulattal. Egy kék jelzőcsíkot is tartalmaznak, amely idővel elhalványul, jelezve, hogy a borotválkozás már nem optimális.

  • Cserefej női borotvához 3 pengével, amelyek követik a test íveit
  • A puha védőpárnák segítenek megvédeni a bőrt a kisebb sérülésektől – a sima borotválkozásért
  • A hidratáló öv segít fenntartani a készülék kényelmes siklását a bőrön
  • 3 penge, amelyek követik a test íveit a sima borotválkozás érdekében
  • A forgatható kerek borotvafej követi a test íveit és könnyen eléri a nehezen elérhető helyeket
  • A csomag 4 db tartalék borotvafejet tartalmaz

Használat

Minden Gillette Venus borotvafej használható az összes Gillette Venus borotvanyéllel, kivéve a Gillette Simply Venus borotvafejet. Ellenőrizze a hidratáló szalag színét - ha elhalványul, cserélje ki a fejet egy újra.

Hozzávalók

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrocinnamát, trisz(di-t-butil)-foszfit, BHT, Vitis Vinifera (szőlő) magolaj, persea gratissima (Avoc)

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és tartozékaik gyártására összpontosít. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bemutatta az első borotvát, amely új eldobható pengét használt, és a termék több mint 30 évig a piacon maradt. 1938-ban váltotta fel a továbbfejlesztett Sheraton modell, ami nagyban leegyszerűsítette a használt borotvapenge cseréjét egy újjal. Azóta a GILLETTE folyamatosan fejleszti borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, amelyeknek egyetlen célja, a tökéletes borotválkozás. 2005-ben a GILLETTE-t megvásárolta a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ legnagyobb test- és otthonápolási termékeket gyártó cége.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: