Glade by Brise One Touch Japanese Garden utántöltő 3 x 10 ml

Kód: 58982
Márka: S.C.Johnson
3 170 Ft 2 496 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyúlékony: Gyúlékony

Pihentető, megnyugtató, intuitív – ez a három szó jellemzi legjobban a japán kertet vagy a zent. A japánkert aromája lelki jólétet indukál, és otthonos elvonulást kínál. A Japanese Garden termékcsalád termékeinek illata virágos, óceáni szellővel, virágzó és frissen vágott növényekkel teli kertet rejt. Koncentrált aeroszolos légfrissítő. Egyetlen nyomás elegendő ahhoz, hogy fürdőszobáját vagy WC-jét hosszan tartó friss illattal illatosítsa. Élvezze a harmonizáló és ápoló illatot otthon vagy az irodában.

Használat

1. Helyezze be a patront a műanyag tartóba, és nyomja addig, amíg a patron a helyére nem kattan. 2. Finoman nyomja meg a levegő felfrissítéséhez. Egy gombnyomás elegendő az egész szoba felfrissítéséhez. 3. Miután a spray elfogyott, vegye ki az üres patront.

Hozzávalók

A készítmény tartalma: kőolajgáz, cseppfolyósított, CAS 68476-86-8.

Értesítés

Utasítások az orvos előtti elsősegélynyújtáshoz: 1. Belélegzés esetén vigyük friss levegőre az érintettet, tartós problémák esetén forduljunk orvoshoz. 2. Bőrrel való érintkezés esetén mossa le az érintett területet szappannal és vízzel. 3. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse ki vízzel néhány percig, tartós probléma esetén forduljon orvoshoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.06 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: