Glade Electric Scented Oil Relaxing Zen elektromos légfrissítő utántöltő 20 ml

Kód: 58965
Márka: S.C.Johnson
2 200 Ft 1 732 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egészségre káros: Egészségre káros

A levegő meleg, a víz hűvös, a virágok csupa élet, a lélek nyugodt, ott találkoznak a ropogós alma jegyei a harmatos virágokkal és a télapófával.

A GLADE Electric Scented Oil légfrissítő cserélhető Relaxing Zen utántöltője pihentető és kellemes virágillattal illatosítja otthonát, amely a virágzó japánkertet idézi. Ha a gépet alacsony intenzitásra állítja, napi 12 órás használat esetén a helyiség akár 100 napig is illattal telítődik. Egyszerűen bedugja a gépet (párologtatót) a töltelékkel az elektromos aljzatba és beállítja a kívánt aromaintenzitást, tökéletes hangulatot teremt a helyiségben, pontosan az Ön kívánsága szerint. A gépet a csomag nem tartalmazza.

  • Cserélhető patron a GLADE Electric Scented Oil légfrissítőhöz
  • Kellemes, pihentető virágos illat, a Relaxing Zen virágzó japán kertet idéz
  • A gép akkor kezd el működni, ha bedugják a konnektorba
  • Lehetőség az illat intenzitásának megválasztására saját preferenciái szerint
  • Illattal telíti a helyiséget akár 100 napig 12 órás használat mellett alacsony intenzitású beállítás mellett
  • A csomag nem tartalmaz gépet (elpárologtatót)
Használat

Forgassa el a párologtató elektromos csatlakozóját úgy, hogy a kazetta függőleges helyzetben legyen.
2. Csavarja le a kupakot, és helyezze be a patront a párologtatóba.
3. Dugja be a párologtatót a megfelelő elektromos aljzatba. Mindig tartsa a párologtatót a patronnal függőleges helyzetben.
4. Állítsa be a kívánt aromaintenzitást a párologtatón. Kezelés után mosson kezet.
5. Ne felejtse el elolvasni a csomagoláson található biztonsági utasításokat.

Hozzávalók

Citronellol, 3-p-kumenil-2-metil-propionaldehid, geraniol, alfa-metil-1,3-benzodioxol-5-propionaldehid, fenil-acetaldehid, izociklo-citral, 3-(4-terc-butil-fenil)-propionaldehid, 1-(2,6) ,6-trimetil-1,3-ciklohexadien-1-il)-2-butén-1-on, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8 ,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid, 2-(4-terc-butil-benzil)-propionaldehid, izoeugenol

Értesítés

Fontos biztonsági utasítások: utasítások a tűz, mérgezés, áramütés vagy sérülés megelőzésére. Kérjük, használat előtt olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és őrizze meg. Figyelmeztetés: Elektromos készülékek használatakor mindig be kell tartani az ALAPVETŐ biztonsági óvintézkedéseket, beleértve a következőket: Vigyázat: ezt a készüléket 8 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű vagy tapasztalatlan személyek használhatják, ha felügyelni kell, vagy kioktatták őket a készülék biztonságos használatára vonatkozóan, és megértik a lehetséges veszélyeket. Gyermekek nem játszhatnak a készülékkel. A felhasználó által végzett tisztítást és karbantartást gyermekek nem végezhetik felügyelet nélkül. A biztonságos használat érdekében szellőztetett helyen csatlakoztassa megfelelően működő elektromos aljzatokhoz, ahol nem érintkezhet ágytakaróval vagy más anyagokkal. Ne használja hosszabbítókábellel vagy elosztóval. Ne merítse vízbe. Ne dugjon semmit a készülék feletti aljzatba. Csak Glade Elektric patronokat használjon a Glade Electric párologtatókban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: