GLADE Touch & Fresh utántöltő Exotic Tropical Blossoms 3× 10 ml

Kód: 58983
2 790 Ft 2 197 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Van otthon GLADE Touch& Fresh mechanikus légfrissítője, és új utántöltőt keres? Próbálja ki a megfizethető 3 Exotic Tropical Blossoms utántöltő csomagot, amely egzotikus virágillattal és kókuszdióval illatosítja a szobát. Az illata koncentrált, csak egy szorítás, és szobája csodálatos illattal lesz tele. GLADE Touch&Fresh utántöltővel Exotic Tropical Blossoms Távolítsa el a nem kívánt szagokat és spóroljon a 2+1 akciónak köszönhetően.

A GLADE Touch&Fresh utántöltő Exotic Tropical Blossoms fő jellemzői
Csere utántöltő a GLADE Touch& Fresh mechanikus légfrissítőhöz
Az egzotikus trópusi virágok egzotikus virágillattal és kókuszdióval illatosítják a szobát
Illóolajokkal
Megszünteti a nem kívánt szagokat
A koncentrált illat azonnal illatosítja a szobát
A megfizethető GLADE Touch& Fresh utántöltő Exotic Tropical Blossoms 2+1 csomag kíméli a pénztárcáját
Értesítés:
Rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt van: hevítéskor szétrepedhet. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz. Tartsa távol gyermekektől. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz/kezeléshez. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. A tartalmat/csomagolást a hulladéktörvény szerint külön hulladékként kell ártalmatlanítani. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja ki vagy égesse meg még használat után sem.

Benzil-szalicilátot, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-ont tartalmaz, (R)-p -menta-1,8-dién, hexil-szalicilát, geranil-acetát. Allergiás reakciót válthat ki.

Csak jól szellőző helyen használható. Tárolja hűvös, száraz helyen. Azok, akik érzékenyek az illatanyagokra, óvatosan használják ezt a terméket. A légfrissítők nem helyettesíthetik a helyes higiéniai szokásokat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.034 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: