Kacsa WC tisztító 750 ml Mint Deep Action (menta)

Kód: 4198CE
Márka: S.C. Johnson
930 Ft 732 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A friss menta illatú kacsa folyékony tisztítószer egy olyan termék, amely megtisztítja a WC csészét, eltávolítja a vízkövet és a szennyeződéseket, megszünteti a szagokat és felfrissít. Az üveg praktikus ívelt nyaka könnyen benyúlik a WC csésze pereme alá, ahol a legtöbb lerakódás keletkezik, és hosszan tartó illatot hagy maga után.

Használati útmutató:
Nyomja meg a fedél mindkét oldalát, és csavarja le. Döntse meg az üveget, hogy megtöltse a nyakát. Permetezze a terméket egyenletesen a teljes WC-csésze pereme alá. A nagyobb szennyeződések eltávolítása után kefélje le a tálat, hagyja hatni 60 percig, majd öblítse le. Használja hetente legalább 3 alkalommal, hogy tisztán tartsa a WC-t.

Hozzávalók:
Anionos felületaktív anyagok <5%, Nemionos felületaktív anyagok <5%, Illatszerek.

Értesítés:
A biocid termékeket biztonságos módon használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén azonnal alaposan öblítse ki vízzel és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg ezt a tartályt vagy címkét. Figyelem! Ne keverje össze más tisztítószerekkel. Használja az utasításoknak megfelelően. Használat után mosson kezet. Kerülje a bőrrel való érintkezést. Csak WC-csészére használható. Ne keverje fehérítőszerekkel vagy más háztartási tisztítószerekkel.

A gyártóról:
A Duck a Johnson Family márka. Ma az SC Johnson ötödik generációja folytatja alapítójának örökségét. Az SC Johnson több mint 120 éve a kivételes minőség szimbóluma. Innovatív tisztítószereket állít elő, miközben figyelembe veszi a társadalmat, a környezetet és mindenekelőtt ügyfelei jólétét. A családi vállalkozás termékei biztonságosak és hatékonyak. A cég egyéb márkái közé tartozik például a Pronto, a Raid vagy a Glade.

P102 Tartsa távol gyermekektől.
P264 A kezelés után alaposan mosson meg minden érintett testrészt, például kezet
P301+P312 LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvos/ tel. 224 919 293 vagy 224 915 402 (a nap 24 órájában)
P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést.

A biztonsági adatlapot ITT találja

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: