LISTERINE ÚV 1L COOLMENT

Kód: 1886SC
Különleges leárazás
2 410 Ft 1 898 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Listerine szájvíz használata a tisztítás végén megbízhatóan eltávolítja a maradék baktériumok akár 56%-át. A szájvíz az egész szájban fejti ki hatását, eltávolítja a lepedéket okozó baktériumokat, ezáltal csökkenti mennyiségüket az egész szájban. Ugyanakkor felfrissít és a tökéletes szájhigiénia érzetét kelti. Az illóolajok antibakteriális hatásúak. Csökkenti a foglepedék mennyiségét, amely a fogínybetegségek, a fogszuvasodás és a rossz lehelet fő oka. Az egyedülálló illóolajos összetétel hatékony és egyben alkalmas a napi hosszú távú használatra. Klinikailag bizonyított, hogy a szájhigiéniát Listerine szájvíz használatával kiegészítve csökkenti az el nem távolított lepedék mennyiségét, és csökkenti a fogínygyulladás kockázatát is. Fogkefe, fogselyem vagy interdentális kefe és Listerine szájvíz használatával valóban 100%-os szájhigiéniát érhet el otthon.

  • Hatékony a baktériumok ellen
  • Jelentősen csökkenti a foglepedék képződését, ami ínybetegséget okoz
  • Illóolajokat és erős menta ízt tartalmaz
  • Hatékonyan tisztít olyan helyeken , ahová a fogkefe nem ér el
  • Frissíti a leheletet
  • Ideális naponta kétszer használni

A szájvíz olyan helyekre is behatol, amelyeket nehezen lehet elérni fogkefével és fogselyem segítségével. A szájvíz használata a szájhigiénia harmadik lépése, amely kiegészíti a fogkefével történő fogmosást és a fogközök fogselyemét. Ennek köszönhetően segít megelőzni a rossz leheletet, és hosszú ideig frissen tartja leheletét.

A nehezen elérhető helyekre való behatolása miatt a terméket fix fogszabályzót viselőknek ajánljuk. A készítmény különösen hatékony, ha reggel és este fogmosás után használjuk. Listerine szájvíz – felülmúlhatatlan hatékonyság a szájvíz kategóriában, rendszeres napi használatra a szájüregben található baktériumok elleni küzdelemben.

Használat

Nyitás: Nyomja meg a kupakot és fordítsa el.

Zárás: Forgassa el a kupakot, amíg teljesen le nem záródik.

Utasítás
A szájvíz különösen hatékony, ha reggel és este fogmosás után használjuk. Mérjünk ki 20 ml-t (4 x 5 ml - 4 teáskanál) egy pohárba, öblítsük le a fogak és az íny körül 30 másodpercig, majd köpjük ki

Hozzávalók

Víz, alkohol, szorbit, poloxamer 407, benzoesav, nátrium-szacharin, eukaliptol, aroma, metil-szalicilát, timol, mentol, nátrium-benzoát, CI 42053.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szájvíz
Súly: 1.23 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: