Stura Forte nátrium-hidroxid hulladéktisztító 1 l

Kód: 68099SC
Különleges leárazás
1 690 Ft 1 331 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

ÚJ RECEPT: RÉGI TERMÉKHEZ (SÁRGA PALAK) NE KEVERJ.

A Stura Facile Sodium Hydroxide 30%-os igazi erőmű a hulladéktisztítók között, könnyen oldja az eltömődött hulladékot a WC-kben és a mosogatókban. Erős koncentrációjú nátrium-hidroxidon alapul, ami páratlanná teszi. Használata egyszerű és könnyű, kíméletesen tisztítja a mosogatócsöveket és a WC-hulladékot.

Speciális összetételének köszönhetően a STURA FACILE nátrium-hidroxid 30%-os hulladéktisztító rendkívül hatékonyan eltávolítja az összes szerves és inert lefolyódugulást, mint például zsír-, szappan-, haj- vagy papírmaradványok. Rövid időn belül hatékonyan és mélyen működik mosogatókban, zuhanyzókban, mosdókagylókban és WC-kben.

A Stura Facile hulladéktisztító használata:

Óvatosan csavarja le a kupakot. Részlegesen eltömődött lefolyó tisztítása esetén öntsön 1 vagy 2 adag terméket közvetlenül a lefolyóba, még álló víz jelenlétében is, várjon kb. 2 órát, majd öntsön meleg (nem forrásban lévő) vizet.
Teljesen eltömődött lefolyó tisztításakor öntse az üveg körülbelül felét és várjon 3-4 órát, majd öntsön meleg vizet. Ha szükséges, ismételje meg az alkalmazást, ill akár egy-két extra adag hozzáadásával. Várjon legalább 30 percet az alkalmazások között, és ne felejtse el minden egyes alkalmazás után vízzel leöblíteni a hulladékot. Várakozás közben ne álljon a vízlefolyó közelében: a reakció hőt termelhet. A termék használata után gondosan zárja le a tartályt.

Ne használja a csengőt. Ne keverje savakkal, fehérítőkkel vagy más tisztítószerekkel. Viseljen megfelelő védőruházatot és védje a kitett bőrfelületet használat előtt.

Kerülje az érintkezést savakkal és fémekkel, különösen alumínium, ón, ólom és arany felületekkel. Zománcozott felületek, pezsgőfürdők vagy színes felületek esetén a színezett vagy zománcozott felület szilárdságát előzetesen, rejtett helyen ellenőrizni kell. Kisebb lefolyók tisztításához használja az ajánlott adag felét.

Egy üveg körülbelül 6 adagot tartalmaz (1 adag = 165 ml).

Biztonsági figyelmeztetés

GHS05
GHS05 - maró és maró anyagokH290 - Fémekre korrozív hatású lehet.
H314 - Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
P101 - Ha orvosi ellátásra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102 - Gyermekek elől elzárva tartandó.
P103 - Használat előtt olvassa el a címkét.
P280 - Védőkesztyűt/védőruházatot/védőszemüveget/arcvédőt kell viselni.
P301+P330+P331 - LENYELÉS ESETÉN: Öblítsük ki a szájat. Ne hánytasd magad.
P303+P361+P353 - HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: A szennyezett ruházatot azonnal le kell vetni. Öblítse le a bőrt vízzel/zuhanyozással.
P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést.
P310 - Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvost/ tel. 224919 293 vagy 224 915 402 (a nap 24 órájában)
P405 - Elzárva tárolandó.
P501 - A tartalom/edény ártalmatlanítása a terméken található utasításoknak megfelelően.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szeméttisztítók
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: