Swiffer Sweeper kezdőkészlet 1 x fogantyúval + 8 x porszívóval + 3 x tisztító törlőkendővel

Kód: 60516SC
Különleges leárazás
5 470 Ft 4 307 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A Swiffer Sweeper szöszöt 8 szilárd porságákat ágyátás, háromszor más szöszöt, port, szőrt és szöszöt fel, mentát és hagyományos seprűt. Használhatja ahat a porságka szállitásként is, hogy felfogja a fel nem szívott finom port, vagy tikkként az alapos tisztítások ekten gyors rendrakász.

A készlet 3 tisztítószert tartalmaz. A tisztítókendők feloldják a szágúskeket, felszívják és elátóvíják a paldíról, így tiszta és friss illatú marad. A Swiffer Sweeper 360°-ban forgatható fejjel erkleidken, aminek szászát minden ázt megtisztíthat, még azól is, szászát szász úszás (hűtőskreby, és mosogatógép alatt, ágy vagy kanapé alatt), vagy olyan sarkokban, ahol a sávári seprűk és felmosók általában elérhetők. . És tökéletesen tiszta házvezetőnő!

 • KULCS TULAJDONSÁGOK
  • felfogja és port, valamint hajat és szöszöket
  • 1 porszívó + 8 porszívó + 3 tisztítókendő
  • száros és neves tisztítására
  • nem hagy szägöt

Fehlászlásí mód

Végre van söllöss a padlısöprésre és -felmosásra ésmédán. A Swiffer Sweeper Starter Kit 8 szilárd porságákat ágyátás, háromszor mór szöszöt, port, szőrt és szöszöt fel, mentát és hagyományos seprűt. Használhatja ahat a porságka szállitásként is, hogy felfogja a fel nem szívott finom port, vagy tikkként az alapos tisztítások ekten gyors rendrakász. Hogyan? Miért? A porzsákok elektrosztatikus poziciós szászát, amely szászákükkel és séhos mintázatával kombinálva pozícionálja a zócs por felfogását. De ez nem áll meg itt: ha megszabadultál a portól, ideje letörelni A közösött 3 tisztítókendőt is azıldız. A tisztítókendők feloldják a szágúskeket, felszívják és elátóvíják a paldíról, így tiszta és friss illatú marad. A Swiffer Sweeper 360°-ban forgatható fejjel erkleidken, aminek szászát minden ázt megtisztíthat, még azól is, szászát szász úszás (hűtőskreby, és mosogatógép alatt, ágy vagy kanapé alatt), vagy olyan sarkokban, ahol a sávári seprűk és felmosók általában elérhetők. . Meztelen. Do not use the Swiffer Sweeper tysztíókendőt kezeletlen, olajozott vagy viaszolt fafőlleken, or ragasztatlan csempéken vagy szőtkeken. Könnyű összeszerelés szükséges.

ÉS GYARTÓROL

Procter & Gamble vagyunk, a világ egyik legjelentősebb vállalata a fejlesztés és gyártás területén. A tanulni és fejlődni hógó emberekből világsvlasváú pósterkaket nevelünk. Kiváló oktatás, kihívások és lehetőségek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Swiffer Sweeper kezdőkészlet 8 szilárd porszívót tartalmaz, amelyek háromszor több szennyeződést, port, szőrt és szöszöt fognak fel, mint a hagyományos seprűk. Használhatja őket a porszívó kiegészítéseként is, hogy felfogja a fel nem szívott finom port, vagy trükkként az alapos tisztítások közötti gyors rendrakáshoz.

A kezdőkészlet 3 tisztítókendőt is tartalmaz. A tisztítókendők feloldják a szennyeződéseket, felszívják és eltávolítják a padlóról, így tiszta és friss illatú marad. A Swiffer Sweeper 360°-ban forgatható fejjel rendelkezik, aminek köszönhetően minden helyet megtisztíthat, még azokat is, amelyek nehezen hozzáférhetők (hűtőszekrény, sütő és mosogatógép alatt, ágy vagy kanapé alatt), vagy olyan sarkokban, ahol a szokásos seprűk és felmosók általában nem elérhető. A tökéletesen tiszta háztartásért!

 • KULCS TULAJDONSÁGOK
  • felfogja a port, a hajat és a szöszöket
  • 1 seprőgép + 8 porszívó + 3 tisztítókendő
  • alkalmas minden padlófelület száraz és nedves tisztítására
  • nem hagy maradékot

Felhasználási mód

Végre van megoldás a padlósöprésre és -felmosásra egyben. A Swiffer Sweeper Starter Kit 8 szilárd porszívót tartalmaz, amelyek háromszor több szennyeződést, port, szőrt és szöszöt fognak fel, mint a hagyományos seprűk. Használhatja őket a porszívó kiegészítéseként is, hogy felfogja a fel nem szívott finom port, vagy trükkként az alapos tisztítások közötti gyors rendrakáshoz. Hogyan? Miért? A porzsákok elektrosztatikus hatással rendelkeznek, amely erősségükkel és sajátos mintázatával kombinálva lehetővé teszi az összes por felfogását. De ez nem áll meg itt: ha megszabadultál a portól, ideje letörölni A kezdőkészlet 3 tisztítókendőt is tartalmaz. A tisztítókendők feloldják a szennyeződéseket, felszívják és eltávolítják a padlóról, így tiszta és friss illatú marad. A Swiffer Sweeper 360°-ban forgatható fejjel rendelkezik, aminek köszönhetően minden helyet megtisztíthat, még azokat is, amelyek nehezen hozzáférhetők (hűtőszekrény, sütő és mosogatógép alatt, ágy vagy kanapé alatt), vagy olyan sarkokban, ahol a szokásos seprűk és felmosók általában nem elérhető. Nagy. Ne használjon Swiffer Sweeper tisztítókendőt kezeletlen, olajozott vagy viaszolt fafelületeken, illetve ragasztatlan csempéken vagy szőnyegeken. Egyszerű összeszerelés szükséges.

A GYÁRTÓRÓL

Mi vagyunk a Procter & Gamble, a világ egyik legjelentősebb vállalata a gyorsan mozgó áruk fejlesztése és gyártása területén. A tanulni és fejlődni vágyó emberekből világszínvonalú szakértőket nevelünk. Kiváló oktatást, kihívásokat és lehetőségeket kínálunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Felmosók és tisztítókészletek
Súly: 1.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: