Tesori d'Oriente Hammam koncentrált mosodai parfüm 250 ml

Kód: 64513
Különleges leárazás
3 750 Ft 2 953 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tesori d'Oriente Hammam - koncentrált parfüm mosásra - 35 mosási adag

A Tesori d'Oriente márka újdonsága egy nagyszerű mosodai parfüm formájában, amely nagyon koncentrált, és a Tesori márka által gyártott luxus illattal biztosítja a ruhaneműk hosszú távú illatosítását. Ez a parfüm ideális választás, ha szereti a gyönyörűen illatosított, intenzív illatú belső teret, vagy ha automata ruhaszárítót használ a szárításhoz. Ez a koncentrált parfüm ideális ruhaszárítókban való szárításhoz. A ruhanemű a szárítógép használata után is tökéletesen illatosított és illatosított, ráadásul nem tömíti el a szárítógépet, ahogyan az a hagyományos öblítőknél lenni szokott.

Az olasz Tesori d'Oriente márka egy fiatal márka 2010-ben, amely testápoló termékek teljes választékát kínálja a mosószereknek, igazán kifinomult és kiváló minőségű parfümökkel. Készítményeik nagyon jó minőségűek, az illatanyagra helyezve a hangsúlyt. A márka arra törekszik, hogy az igényes vásárlókat TOP termékekkel lássa el, amelyek tökéletes otthoni és érzékszervi élményt teremtenek. A Tesori márka nőknek és férfiaknak egyaránt kínál illatokat a gyártott termékek teljes spektrumában, a tusfürdőktől az öblítőkig.

A Tesori cég illatainak nagy részét az Orient ihlette, ezért ez a szó is megjelenik a márkanévben.

Hozzávalók

Használati utasítás: A mosási program elindítása előtt öntse a parfümöt az öblítő tartályba. Mosógépben történő mosáskor öntsön 1-2 kupak parfümöt az avváz edénybe. Kézi mosáskor az utolsó öblítéskor minden 5 liter vízhez adjunk 1-2 kupak parfümöt. Figyelmeztetés Tartalmaz: alkoholok, C12-18, etoxilezett, benzolpropanal, 2-metil-4-(2-metilpropil)-, alfa-hexil-fahéjaldehid, benzil-szalicilát, 2-benzilidén-heptanal, 3,7-dimetil-1,6-oktadién -ol, citronellol, geraniol, kumarin, nerol, fahéj-alkohol, 3-(4-izopropil-fenil)-2-metil-propanal, (1-metil-2-(5-metilhex-4-én-2il)ciklopropil)-metanol, 2- metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)propanal , 2-etil-N-metil-N-(3-metilfenil)butánamid Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Kerülni kell a környezetbe jutást. Használjon védőszemüveget. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Azonnal hívjunk orvost. Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén: forduljon orvoshoz/kezeléshez. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz/kezeléshez. A tartalmat/csomagolást hulladékkezelésre felhatalmazott személynek átadva vagy a szállítónak visszaküldve ártalmatlanítsa. 5-<15% nemionos felületaktív anyagok, parfümök, benzil-alkohol, amil-fahéj, cinnamil-alkohol, citrál, hidroxi-citronellal, benzil-szalicilát, kumarin, geraniol, linalool, citronellol, hexil-fahéj, alfa-izometil-4-ion-0-0-0-metil-4-ion-0-0-0-0-0-4-0-0-1-0-0-0-0-0-4-0-1-0-1-0-0-0-0-0-1-0-4-0-1-0-1-0-0-0-0-0-4-0-4-0-0-0-0-0-4-0-0-0-0-0-0-0-0-4-0-4-0-4-0-0-0-0-0-0-0-4-NJ0-X.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Öblítő mosáshoz
Súly: 0.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: