Vanish Oxi Action folteltávolító spray 500 ml

Kód: 63918
Különleges leárazás
1 600 Ft 1 260 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A VANISH Oxi Action univerzális folyékony folteltávolító fehér és színes ruhákhoz már az első mosáskor eltávolítja a foltokat, 30 °C-os vízhőmérsékleten is működik. Egyedülálló összetételének köszönhetően aktív oxigénmolekulákat hoz létre, amelyek mélyen behatolnak és megtisztítják a rostokat. Ugyanakkor a termék rendkívül kíméletes a textilekhez. Nem tartalmaz klór alapú fehérítőt, mégis eltávolítja a különféle friss és megszáradt makacs foltokat. A VANISH Oxi Action folteltávolító nagyszerű segítség a fehér és színes ruhaneműk hibátlan megjelenéséhez.

  • A VANISH Oxi Action univerzális folyékony folteltávolító már az első mosásnál működik
  • Hatékonyan távolítja el a foltokat a fehér és színes ruhaneműről
  • A VANISH Oxi Action folteltávolító az aktív oxigénmolekuláknak köszönhetően mélyen behatol a szálakba
  • Nem tartalmaz klór alapú fehérítőszert, kíméli a textíliáit
  • Eltávolítja a friss és megszáradt makacs foltokat, 30 °C-os vízhőmérsékleten is működik
  • Használható foltok előmosására, ruhanemű áztatására vagy közvetlenül a mosógépbe adható

Használat

Javaslatok a termék használatához:
Mindig kövesse a címkén található mosási és ápolási utasításokat a ruhadarabra vagy anyagra vonatkozóan. Használat előtt ellenőrizze a színtartósságot úgy, hogy tesztet végez egy nem feltűnő helyen. Öblítse le és hagyja megszáradni. Ne tegye ki a Vanish-szel mosott vagy kezelt ruhákat közvetlen napfénynek, és ne szárítsa közvetlenül semmilyen hőforrás közelében. Ha előmosáshoz használjuk, használjunk meleg vizet. Makacs foltok esetén a folyamatot meg kell ismételni. Ne alkalmazza a terméket a ruha fém részeire (pl. gombok, cipzárak), ne használja együtt fehérítővel. Ne hagyja, hogy a Vanish megszáradjon a ruhaneműn (msx. a termék és a ruhanemű érintkezési ideje 10 perc).

Mosás : Adjon hozzá 100 ml Vanish-t a mosószerhez.
Áztatás : Áztatás után mossa le a szokásos módon, vagy öblítse le alaposan.
Előkészítés : Az applikátor segítségével vigye fel a Vanish-t közvetlenül a foltra. Dörzsölje a foltot szükség szerint. Töltse fel az adagolósapkát az utasításoknak megfelelően, és helyezze be a mosógép dobjába.

Hozzávalók

5% vagy több, de kevesebb, mint 15% oxigénes fehérítőszer, nemionos felületaktív anyagok, 5% alatti anionos felületaktív anyagok, parfüm, hidrogén-peroxid, alkoholok, C12-18, etoxilezett; alkoholok, 12-16 szénatomos, etoxilezett; benzolszulfonsav, 10-13 szénatomos alkil-származékok, nátriumsók

Veszélyes anyagok: hidrogén-peroxid, alkoholok, C12-14, etoxilált, 8 EO, benzeszulfonsav, mono-C10-14-alkil származékok, nátriumsók, alkoholok, C12-16, etoxilált, 3 EO.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Folteltávolítók
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: