Adidas DNS 75ml Victory League

Kód: 1859
Márka: Coty
2 260 Ft 1 780 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyúlékony: Gyúlékony
Célja: Férfiaknak
Terméktípus: Fafajták

Az Adidas Victory League egy 2006-ban piacra dobott borostyán, fás illat .

A sportos lelkét nem tagadó Adidas márka illatot mutatott be férfiaknak Victory League, amely a csapatszellemre épül, amely a sportvilág dobogó SZÍVE . Egy keleti fás illat, amely megszólaltatja férfiasságát, és felfedi sportos oldalát a világ előtt . A világhírű Adidas márkával könnyen rájössz, hogy nem mindig a győzelemről van szó, hanem mindenekelőtt a kapcsolatról és a barátságról, amiért óriási érdeme van a sportnak.

  • borostyán fás illat
  • 2006-ban indult
  • megszólaltatja férfiasságát, és felfedi sportos oldalát a világ előtt
  • felébreszti érzékeit
  • DNS 75 ml
Hozzávalók

A sport eredendően összefügg a frissességgel, ami pozitív hangulatot hoz az új naphoz. És éppen friss akkordokkal nyílik meg a Victory League illat, mely a bergamott, a bazsalikom levelek és a zöld jegyek illatát ötvözi. A HEART-tal a frissen szedett, lédús körte édes illata érkezik, amelyet aromás levendula egészít ki. Az illat SZÍVÉT a fahéj bódító jegyei szövik át. A konklúzióval jönnek azok a jegyek, amelyek támogatni fogják férfiasságát és karizmáját. A meleg cédrusfa érzéki pézsmával és édes vaníliával párosul.

  • FEJ: körte, fahéj, cédrus, levendula, vanília, pézsma, bergamott, bazsalikom.
Értesítés

Az Adidas márkát a legtöbben főleg sportruházat, cipő és egyéb kiegészítők gyártása kapcsán ismerik.
Maga a márka eredete 1925-ig nyúlik vissza, és Adolf Dassler nevéhez fűződik. Ma az Adidas valószínűleg az egyik legkelendőbb sporttermékgyártó.
Az elmúlt években az Adidas jól ismertté vált a parfümiparban. Az Adidas a Coty égisze alatt mutatja be friss és sportos illatát. A parfümsorozat és az egyedi terméksorozat nagy népszerűségnek örvend, főleg eredeti, könnyed és erőszakmentes illataiknak köszönhetően. Megpróbálnak bizonyos mértékig megfelelni az Adidas márka általános karakterének és fókuszának.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfiaknak
Súly: 0.29 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: