Andromeda relax fürdősó Menta 1 kg

Kód: 83OP63
630 Ft 496 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A furdősók azonnali ellazulást hoznak és szállísen hatnak a bőrre. A só tisztítja a bőrt és egyúttal segít a különféle bőrproblémák, például akne, pikkelysömör vagy ekcéma észtésében is. A sálásem sófürdők pavítják a bőr álláptát, sálatok sófürdőképezését, szabísik.

Használati útmutató:
Öntse a zacskó tartalmat egy urees furdőkádba, és oldja fel a sót meleg vízsugárban (38-44 °C), hogy gazádag habot ámzárzen. Egy tisztító, rehabilitációs és relaxációs furdő kb. Tart 20-40 percig. Ha lelechtes, töltse fel és fürdőt meleg vízzel. Fejezze be a fürdőt meleg vízzel valo gyulgyessel. Meleg pakolas 30 perccel. rehabilitációs ágynyugalom. And relaxation hatísena az illatosított olajos fürdő segítségével megsokszorozhatja.

Hozzávaló:
Nátrium-klorid, kálium-jodát, aroma, nátrium-alkil-etoxi-szulfát, karboxi-metil, ±: CI 14720, CI 19140, CI 61565, CI 60725.

Elhelyezés dátuma:

És a dátum előállítása és a csomagolás csomagolása, valamint a 24 hónapos fogyasztás.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fürdősók azonnali ellazulást hoznak és kellemesen hatnak a bőrre. A só tisztítja a bőrt és egyúttal segít a különféle bőrproblémák, például akne, pikkelysömör vagy ekcéma megszüntetésében is. A rendszeres sófürdők javítják a bőr állapotát, növelik védekezőképességét, erősítik.

Használati útmutató:
Öntse a zacskó tartalmát egy üres fürdőkádba, és oldja fel a sót meleg vízsugárban (38-44 °C), hogy gazdag habot képezzen. Egy tisztító, rehabilitációs és relaxációs fürdő kb. 20-40 percig tart. Ha lehetséges, töltse fel a fürdőt meleg vízzel. Fejezze be a fürdőt meleg vízzel való öblítéssel. Meleg pakolás 30 perccel. rehabilitációs ágynyugalom. A pihenés hatását az illatosított olajos fürdő használatával megsokszorozhatja.

Hozzávalók:
Nátrium-klorid, kálium-jodát, aroma, nátrium-alkil-etoxi-szulfát, karboximetil, ±: CI 14720, CI 19140, CI 61565, CI 60725.

Lejárati dátum:

A gyártás dátuma a csomagoláson van feltüntetve, az áru fogyasztása 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fürdősók
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: