Biolit Plus hangyáknak 400 ml

Kód: 59947
Különleges leárazás
1 860 Ft 1 465 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termék információ

Biolit Plus® védelem a hangyák ellen, hatékony összetételének köszönhetően a rovarirtó azonnal, néhány másodperc alatt hat, és hosszan tartó, akár 4 hétig tartó védelmet nyújt. A hangyákon kívül más mászó rovarokat is elpusztít, például kifejlett csótányokat és tojásaikat, házi csótányokat, pókokat, halakat, poloskákat és tücsköket.

  • Akár 4 hétig

Előkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Használat előtt rázza fel. Tartsa a tartályt függőleges helyzetben. Irányítsa a tartály fúvókáját a kezelni kívánt felületre, és nyomja meg erősen az applikátort. Permetezzen közvetlenül a mászó rovarokra, olyan helyekre, ahol elrejtőznek vagy gyakran előfordulnak: a konyhapult és a szemeteskuka körül, az ablak- és ajtókeretek, repedések és rések.

A hosszú távú hatékonyság érdekében permetezze a terméket rovarutakra, rejtett helyekre, falrepedésekre és minden ajtó- és ablaknyílásra. Permetezzen 1 m távolságból (kb. 5 s/hossz méter). A termék permetezése után 15 perccel szellőztesse ki a helyiséget.

Biztonsági figyelmeztetés

Biolit Plus® hangyák elleni védelem - rovarölő spray.

Veszély

Hatóanyagok: 0,1 g cipermetrin és 0,1 g imiprotrin 100 g készítményben.

Rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt van: hevítéskor szétrepedhet. Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal.

Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja ki vagy égesse meg még használat után sem. Ne lélegezze be az aeroszolokat. Kezelés után alaposan mosson kezet.

Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Használja az utasításoknak megfelelően. Ne permetezzen emberekre vagy állatokra. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól elkülönítve tárolandó. Használat előtt távolítsa el vagy fedje le az élelmiszereket, az élelmiszer-előkészítő eszközöket és az edényeket. Ne permetezzen feszültség alatt álló elektromos berendezésekre. Használat előtt távolítsa el vagy fedje le a terráriumokat, akváriumokat és állatketreceket. Permetezés közben tartsa távol az akvárium légszűrőjét. Csak jól szellőző helyen használható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Repellensek
Súly: 0.4 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: