Calgon Hygiene Plus gél 750 ml

Kód: 59772MG
Különleges leárazás
2 600 Ft 2 047 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás:

A Calgon gél hygiene plus 750 ml egy folyékony vízlágyító. Összetételének köszönhetően elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, védi a mosógép minden részét, megakadályozza a vízkő és szennyeződés képződését és lerakódását. A Calgon hosszabb ideig megőrzi a mosógép újszerű megjelenését, és védi a fűtőelemet a sérülésektől és a túlmelegedéstől, a műanyag alkatrészeket és a dobot a vízkőtől, a gumitömlőket pedig a sérülésektől. Biocid és antibakteriális hatása van. Csak adja hozzá a gélt a mosószerhez minden mosásnál. Alkalmas minden típusú mosógéphez és ruhához.

Javaslat: Használjon calgon gél hygiene plus 2 kupakot havonta legalább egyszer 40 °C-os hőmérsékleten és 60 perces mosási idővel ruha nélkül.

Adagolás:

  • Közepesen kemény és kemény víz 1 kupak
  • Nagyon kemény víz 1 és 2/3 kupak

Hozzávalók:

Kevesebb, mint 5%: polikarboxilátok, nemionos felületaktív anyagok, limonén, hexil-fahéj, fertőtlenítő és parfüm. Hatóanyagok: kvaterner ammóniumvegyületek, kloridok (benzalkónium-klorid), 10 g/kg (1%), benzil-C12-16-alkil-dimetil; Veszélyes anyagok: kvaterner ammóniumvegyületek, kloridok (benzalkónium-klorid), benzil-C12-16-alkil-dimetil.

Értesítés:

A biocid termékeket biztonságos módon használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fehérítőszerek, lágyítók, keményítők
Súly: 0.75 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: