Domestos WC tisztító 750ml POWER levendula

Kód: 49611
Különleges leárazás
Márka: Unilever
900 Ft 709 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A Domestos Extended Power egy új generációs feziztőszer, amely immár aktiv mokulekákat azıldız, ayyyy prágénik a WC-t a vízkőtől . Víz alatt is tapad a führerthez. Eltávolítja a foltokat és prócócza a vízkő lerakódását a WC-ben.

A Domestos Extended Power WC-tísztó hasnálta:

Hígítatlan - intenzív fertőtlenítés:

 • WC-kagylók és WC-k : vigyen fel a perem alá (kb. 80 ml), és žija 30 minutes hatni, hogy eltávolítsa a baktériumokat, gombákat, vírusokat és spórákat. A vízkő és micro-organisms ellen optimum, söhne szömö védelés söderösség a pródő köztő köző győző.
 • Konyha/fürdőszoba lemühük : füzütésére és az özömös szagok elvatsára öntse a lemühüba, hagyjuk száradni 30 percig, majd alaposan öblítsük le
 • Mosogatok : öntse a lemőgba, öntse túl, és jajaja hatni 30 minutes, majd svetsätt gyövtse le.

Hígitót - füstölve:

 • Padlók és munkafällek : adjon 180 ml Domestos-t 5 literes viségez. Hagyja hatni 60 percig. Nem kell öblíteni. Ne használjon hígítatlanul és padlızn.
 • Szivacsok és mosogatorongyok : adjon 90 ml Domestos-t egy félig vízzel (2,5 l) megtöltt vödörbe, és žija 60 perc azni.

Hígitót - ruhanemű fehérítés:

 • Add 20 ml of Domestos-t 5 liter vízhez, és áztassuk egy nytsicen át, majd szávető gyülzsük le. Mindig säulet plastisik ödätt. Alkalmas szeptikus tışırokkal (20 ml) szöttül szeptikus okban. 1 csésze = 15 ml.

A Domestos Extended Power Lavander WC összeállítása:

Fertőtlenítőszer: nátrium-hipoklorit 4,5 g / 100 g Kevesebb, menta 5% klór alapú fehérítőszer (nátrium hipoklorit), nem ionos fyleratkátiv makarik, szappan, parfüm.

Biztonsági óvintézkedések és Domestos Extended Power WC-pistíszóhoz:

Ne használja együtt. Veszélyes gázokat (klort) bocsáthat ki. Súlyos égési szelezét és szemzözézét okoz. Erősen mérgező a vízi szervezésre. A Fémekre maró hatású. Tartsa tass gyermekektől. Csak ereti pakkekban ban teçalandó. Viseljen védőkántőt/védőrüházatot/védzszemüveget/arcvédőt. Kerülni kell a köttbe jutást. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Azonnal tábyttson el minden szümett ruhadarabot. Öblítse le a bőrt vízzel [vagy zuhanyozzon]. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN : Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha közöt elátólóhatok. Folytassa és öblítés. Azonnal hívjon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvost. Gyűjtse ösze a kiömlött produkte. TARTALMAZ: Nátrium-hipoklorit; nátrium-hidroxid; alkyl(dimethyl)aminok (kokuszdióolaj zísrosavakból származó alkil).

Biztonsági figyelmeztetés
GHS05 - maró és maró anyag GHS05 - maró és maró anyag GHS09 – a sämätre veszély maaták GHS09 – a sämätre veszély maaták

Jelzőszó: Boldog

Az összes tartalmad

nátrium-hidroxid, nátrium-hipoklorit, amino, 12-18 szénatomos alkil-dimetil, oxidok

EUH206 Figyelem! Ne használja együtt. Veszélyes gázokat (klort) bocsáthat ki.
H290 A Fémekre maró hatású.
H314 Súlyos égési szelezét és szemzözézét okoz.
H400 Erősen mérgező a vízi élölényekre.
P102 Tartsa tass gyermekektől.
P234 Csak az eredei pakkalanban telasandó.
P280 Viseljen védőkántőt/védőrüházatot/védzszemüveget/arcvédőt.
P303+P361+P353 HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Azonnal tábyttson el minden szümett ruhadarabot. Öblítse le a bőrt vízzel/juhanyzással.
P305+P351+P338+P310 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha közöt elátólóhatok. Folytassa és öblítés. Azonnal fordunjon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
P310 Azonnal hívja és TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvos/ tel. 224 919 293 vagy 224 915 402 (24 óra)
P391 Gyűjtse ösze a kiömlött produkte.
P501 Távolítsa el a télévisét/págárásást a mátékén natuásík utásitos sérint.

És a biztonsági adatok ITT talalja

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Domestos Extended Power egy új generációs fertőtlenítőszer, amely immár aktív molekulákat tartalmaz, amelyek megvédik a WC-t a vízkőtől . Víz alatt is tapad a felülethez. Eltávolítja a foltokat és megakadályozza a vízkő lerakódását a WC-ben.

A Domestos Extended Power WC-tisztító használata:

Hígítatlan - intenzív fertőtlenítés:

 • WC-kagylók és WC-k : vigyen fel a perem alá (kb. 80 ml), és hagyja 30 percig hatni, hogy eltávolítsa a baktériumokat, gombákat, vírusokat és spórákat. A vízkő és mikroorganizmusok elleni optimális, hosszú távú védelem érdekében használja a terméket legalább naponta egyszer.
 • Konyha/fürdőszoba lefolyók : fertőtlenítésére és a kellemetlen szagok eltávolítására öntse a lefolyóba, hagyja hatni 30 percig, majd alaposan öblítse le.
 • Mosogatók : öntse a lefolyóba, öntse túl, és hagyja hatni 30 percig, majd alaposan öblítse le.

Hígított - fertőtlenítés:

 • Padlók és munkafelületek : adjon 180 ml Domestos-t 5 liter vízhez. Hagyja hatni 60 percig. Nem kell öblíteni. Ne használja hígítatlanul a padlón.
 • Szivacsok és mosogatórongyok : adjon 90 ml Domestos-t egy félig vízzel (2,5 l) megtöltött vödörbe, és hagyja 60 percig ázni.

Hígított - ruhanemű fehérítés:

 • Adjunk hozzá 20 ml Domestos-t 5 liter vízhez, és áztassuk egy éjszakán át, majd alaposan öblítsük le. Mindig használjon műanyag edényt. Alkalmas szeptikus tartályokkal (20 ml) felszerelt háztartásokban. 1 kupak = 15 ml.

A Domestos Extended Power Lavander WC összetétele:

Fertőtlenítőszer: nátrium-hipoklorit 4,5 g / 100 g Kevesebb, mint 5% klór alapú fehérítőszer (nátrium-hipoklorit), nem ionos felületaktív anyagok, szappan, parfüm.

Biztonsági figyelmeztetés a Domestos Extended Power WC-tisztítóhoz:

Ne használja más termékekkel együtt. Veszélyes gázokat (klórt) bocsáthat ki. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Erősen mérgező a vízi szervezetekre. Fémekre korrozív hatású lehet. Tartsa távol gyermekektől. Csak eredeti csomagolásban tárolandó. Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/védőszemüveget/arcvédőt. Kerülni kell a környezetbe jutást. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Azonnal távolítson el minden szennyezett ruhadarabot. Öblítse le a bőrt vízzel [vagy zuhanyozzon]. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN : Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Azonnal hívjon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvost. Gyűjtse össze a kiömlött terméket. TARTALMAZ: Nátrium-hipoklorit; nátrium-hidroxid; alkil(dimetil)aminok (kókuszdióolaj zsírsavakból származó alkil).

Biztonsági figyelmeztetés
GHS05 - maró és maró anyagokGHS05 - maró és maró anyagok GHS09 – a környezetre veszélyes anyagokGHS09 – a környezetre veszélyes anyagok

Jelzőszó: Veszély

Veszélyes anyagok tartalma

nátrium-hidroxid, nátrium-hipoklorit, aminok, 12-18 szénatomos alkil-dimetil, oxidok

EUH206 Figyelem! Ne használja más termékekkel együtt. Veszélyes gázokat (klórt) bocsáthat ki.
H290 Fémekre korrozív hatású lehet.
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H400 Erősen mérgező a vízi élőlényekre.
P102 Tartsa távol gyermekektől.
P234 Csak az eredeti csomagolásban tárolandó.
P280 Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/védőszemüveget/arcvédőt.
P303+P361+P353 HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Azonnal távolítson el minden szennyezett ruhadarabot. Öblítse le a bőrt vízzel/zuhanyozással.
P305+P351+P338+P310 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
P310 Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvos/ tel. 224 919 293 vagy 224 915 402 (24 órás)
P391 Gyűjtse össze a kiömlött terméket.
P501 Távolítsa el a tartalmat/csomagolást a terméken található utasítások szerint.

A biztonsági adatlapot ITT találja

Kiegészítő paraméterek

Kategória: WC-fertőtlenítőszerek
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: