Durex óvszer (3 db/doboz) FeelThin Classic

Kód: 1287
1 030 Ft 811 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Durex Feel Thin – korábban Ultra Thin néven ismert. Óvszer a nagyobb érzékenységért, most egyszerűen hajrá! Anatómiailag formázott óvszer a könnyebb alkalmazás és a sokkal jobb élmény érdekében. Nagyon finom óvszerek, amelyek ultravékony faluknak köszönhetően nagyobb érzékenységet biztosítanak. Zeus Odor Maszkert tartalmazó nem spermicid kenőanyaggal kenve, amely elfedi a Latex illatát.

Mindig kövesse az óvszer dobozában található tájékoztatóban található utasításokat. Az óvszer használata előtt ellenőrizze a lejárati dátumot az óvszer csomagolásán. Óvatosan tépje le a fólia fogazott oldalát, hogy ne sértse meg a behelyezett óvszert. Óvatosan távolítsa el. Ügyeljen arra, hogy az óvszert körmökkel vagy éles tárgyakkal ne sértse meg; mint például a gyűrű vagy a piercing.

Miért válassza a Durexet?
Közel 80 éves tapasztalatával a Durex a világ vezető óvszergyártója. Ha az óvszer nem megy át a szigorú teszteken, nem hagyják el a gyárat. Nem csak a globális minőségi szabványt akarjuk elérni, hanem túl is akarjuk azt haladni. Éppen ezért világszerte emberek milliói bíznak a Durexben nap mint nap. A Durex Easy-on óvszereket kifejezetten úgy tervezték, hogy kényelmesebbek legyenek, és jobban illeszkedjenek. A speciális technológiának köszönhetően az óvszer jobb illatú. A latex kellemetlen illata már nincs itt, így jobban pihenhet és jobban érezheti magát.

Névleges szélesség: 56 mm

Kiszerelés: 3 db

Óvszer felhelyezése
A Vásárlás részben olvashat arról, hogyan kell eljárni az óvszer kiválasztásánál, így most rátérhetünk az óvszer felhelyezésére. Egy kis móka bemelegítés, és mehetünk is. Inkább kezdjük elölről ill

Nehéz a gyakorlópályán, könnyű a csatatéren Bár lehet, hogy néhányan a homlokukat kopogtatják, higgyétek el, hogy a fenti bölcsesség ebben az esetben is 100%-ban érvényes, még akkor is, ha a női partner végzi az öltözködést. És ha kezdő vagy, akkor az érvényesség 150%-ig megy (elnézést a matematikusoktól, de a túlzás a népi mesemondók szokásos módszere). Nincs antierotikusabb, mint a törött körmök és törött fogzománc, nem is beszélve a nem kívánt terhességről. Tehát gyakorlatként próbálja meg kivenni a fóliát és eltávolítani az óvszert, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket, és ha továbbra is velünk gyakorol, sok sikert.

Hol vele? Ezúttal nem a szalmára gondolunk (vagy amivel a klasszikusnak gondjai voltak), hanem a spermára. Hiszen a felszerelt óvszerben nincs szabad hely (és ha igen, válassz kisebb méretet)! Szerencsére a gyártók ezt figyelembe veszik, és az óvszer végén egy úgynevezett tartályt készítenek (ez az óvszer hegyén lévő szűkült kiemelkedés). Ahhoz azonban, hogy jól teljesítse küldetését, bevetés előtt ki kell préselni belőle a levegőt. Ezt úgy teheti meg a legjobban, ha az óvszert közvetlenül a tartálynál tartja (lásd 1. ábra). Ügyeljen arra, hogy a jobb oldalon elkapja, hogy elguruljon (a tartálynak ki kell jönnie a feltekert óvszer belsejéből)! Nem oldja meg ezt a problémát, ha „kádba” csomagolt óvszert használ (SAGAMI, SZERELMI JÁTÉK,...). Ott világos. Ki kell próbálni a klasszikus fóliás óvszert.

Le a gyökerekig! Egy másik fontos alapelv az óvszer felhelyezésekor, hogy fel kell tekerni a pénisz gyökeréig. Ezzel minimálisra csökkenthető a védelem elcsúszásának veszélye az érintkezés során, ami igazán kellemetlen dolog.

Nincs túlóra! Más szóval: hátráljon meg, mielőtt az erekció elmúlik. Az egyik versben kicsúszik az óvszer a megereszkedett péniszből és a következmények...

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetika és ápolás
Súly: 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: