Parodontax fluoridos fogkrém 75 ml

Kód: 1270
Különleges leárazás
1 410 Ft 1 110 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Parodontax gyógynövényes fogkrém hatékonyan segíti a vérzést, fogínygyulladást és fogágygyulladást. Alkalmas a terhesség alatti fokozott fog- és ínyápolás részeként. A Parodontax 6 gyógynövény kivonatának, nátrium-hidrogén-karbonát és nátrium-fluorid egyedülálló kombinációját tartalmazza.

A nátrium-hidrogén-karbonát egy olyan anyag, amelyet fogorvosok és dentálhigiénikusok használnak professzionális fogtisztításra módszerrel , tökéletesen eltávolítja a lepedéket, elnyomja a vérzést és semlegesíti a savakat. A nátrium-fluorid 1400 ppm koncentrációban növeli a fogzománc ellenálló képességét a savakkal szemben, és megakadályozza a fogszuvasodást. Ennek a fogkrémnek a sajátos sós ízét a magas nátrium-hidrogén-karbonát- és gyógynövénykivonatok tartalma befolyásolja. A sós ízhez való hozzászokás a használat után 1-2 héten belül megtörténik.

Hatékony segítség a vérzés, fogínygyulladás és fogágygyulladás kezelésében. Alkalmas a terhesség alatti fokozott fog- és ínyápolás részeként.

  • Megelőzi és kezeli az ínyvérzést
  • Eltávolítja a fogkövet és a lepedéket
  • Természetes módon erősíti az íny immunitását a baktériumok káros hatásaival szemben
  • Semlegesíti a káros savakat
  • Megakadályozza a fogszuvasodást
Használat

A pasztát célszerű naponta legalább 2-3 alkalommal, reggel és este vagy akár minden étkezés után használni.

Hozzávalók

nátrium-hidrogén-karbonát, víz, glicerin, Cocamidopropyl Betain, alkohol, Krameria triandra kivonat, Echinacea purpurea juice, Xanthan Gum, Chamomilla recutita kivonat, Commiphora Myrha kivonat, nátrium-fluorid, nátrium-szacharin, nátrium-benzoát, Salvia officinalis olaj, Menthacea perita olaj olaj, Limonene, cl 77491.

Értesítés

Semmiképpen sem szabad alábecsülni a szájból származó vérzést. Ez fogágygyulladáshoz vezethet, ami gyakran fogak elvesztésével jár. Ha Ön is ínyproblémákkal küzd, a Parodontax termékek segítenek. Napi kétszeri rendszeres használatával segítik megállítani és megelőzni az ínyvérzést. A márka teljes körű szájhigiéniát kínál az extra puha fogkeféktől a hatékony fogkrémekig és szájöblítőkig, amelyek tökéletesen eltávolítják a bakteriális lepedék maradványait és a fogak körüli lerakódásokat. Az íny és a fogak maximális ápolása és védelme – ez a Parodontax.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkrémek
Súly: 0.09 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: