Parodontax Ultra Clean fogkrém 75 ml

Kód: 2416
Különleges leárazás
1 460 Ft 1 150 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A paradontax Ultra Clean fogkrém eltávolítja a fogínyvérzést okozó baktériumokat, és megőrzi az egészséges fogínyt, az erős fogakat, valamint a szájban a csodálatos tisztaság és frissesség érzését. A parodontax fogkrémek (kivéve a parodontax Classic pasztát) 1400 ppm fluoridot tartalmaznak a fogszuvasodás megelőzésére, szódabikarbónát a lepedék eltávolítására és a száj tisztaságának megőrzésére, valamint növényi kivonatok keverékét, hogy egyedi ízét adja. A paszta ízét megszokni kell, de a legtöbb ember hamarosan meg fogja kedvelni, mint a hagyományos fogkrémet. Biztosan szeretni fogja azt a tiszta érzést, amit nyújtanak. A parodontax paszta napi használata lehetővé teszi az egészséges fogíny, az erős fogak és a friss lehelet megőrzését.

A Parodontax fogkrém használata:

Mindig kövesse a csomagoláson található utasításokat. Moss fogat naponta kétszer, legfeljebb háromszor. Korlátozza a paszta lenyelését minimálisra, mindig köpje ki. Hagyja abba a használatát, ha irritáció lép fel. 12 éven aluli gyermekek számára nem alkalmas.

A Paradontax gyártóról:
A Paradontax az innovatív brit gyógyszeripari vállalat, a GSK - GlaxoSmithKline Consumer Healthcare része. A világ egyik legnagyobb márkájához tartozik, kínálatában paszták, fogkefék, szájvizek és egyéb legújabb termékek találhatók a szájhigiéniai termékek kínálatából. Több mint 160 éves tapasztalattal rendelkeznek a világ legnépszerűbb egészségügyi márkáinak, Aquafresh, Sensodyne, Voltaren, Theraflu, Parodontax, Panadol, Corega, Odol és Otrivin gyártásában. Ezek a márkák több mint 100 országban sikeresek, ami a minőség iránti szenvedélyünk eredménye, és több millió ember szükségleteire összpontosítunk, akik naponta felkeresik a gyógyszertárakat, szupermarketeket vagy az internetet, és mindig elsőként választják termékeinket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkrémek
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: